Theta Healing konzultáció

A Theta Healing Vina Stibal nevéhez fűződik, aki  írónő, természetgyógyász, masszázs terapeuta, intuitív látó. Viannának – aki három gyerek édesanyja – egy napon rákot diagnosztizáltak a jobb combcsontjában. Mindent kipróbált az elérhető hagyományos és alternatív gyógyítási módszerek közül, de sikertelenül. Ezt követően fokozatosan fedezte fel, hogy theta állapotban a betegség forrását képes elérni és képes leolvasni  azokat az okoat, melyek a betegséghez vezettek. De ennél továbbment, és nemcsak leolvasta a rák okát, hanem képessé vált kicserélni a betegségeket okozó meggyőződéseket önmagában.  A lába ezzel a módszerrel teljesen meggyógyult.

A Theta Healing az egyik legerőteljesebb alternatív energiagyógyászati eljárás, melynek lényege, hogy théta állapotban képes megnyitni azt a mélységet a tudatalattiban, ahol az emlékeink, beidegződéseink, hitrendszerünk és félelmeink, családi szokásrendszerünk ösztönös szinten raktározódnak. Az ide került emlékek, megszokások neveltetési hagyományok adják a személyiség alap erkölcsi nézeteit, önmagához való viszonyát, a világra adott válaszreakcióit, melyeket tudatosan nem képes az ember kontroll alatt tartani. Valamint itt tároljuk a félelmeinket és a mérgező, korlátozó meggyőződéseinket egyaránt. Ahhoz, hogy ezek a korlátok alól felszabaduljunk, a theta healing egy óriási rendkívül hatékony eljárás, mert a lelkünkben lévő nehézségeket, mérgező meggyőződéseket feltárja és kicseréli olyan támogató felismerésekre, pozitív hitrendszerre, melyek segítenek a személyiség kibontakozásában, életére, kapcsolataira és egészségére egyaránt pozitív hatással van.

A Theta Healing transzterápia, melynek lényegét a konfliktus, a probléma, a mérgező meggyőződés vagy a félelem mély, théta tudatállapotban történő feloldása adja, melyhez intenzív pozitív élmény társul. Először megkeressük azokat a mélyben, reflexek szintjén lévő blokkokat, meggyőződéseket, mely a probléma gyökerét adják, majd ezeket felülírjuk olyan információval, ami a kiensnek tökéletesen megfelel, amelyek az ő természetét erősítik.

A Theata Healing egyben személyiségfejlesztő módszer is, hiszen az ember egyénisége szabadul fel a terápia következtében.

Theta Healing közben ketten vagyunk a klienssel, és a théta állapot képessé teszi a klienst is, hogy rálásson a saját problémájának gyökerére, mélységére, annak korlátozó hatásaira. Ezt követi a felülírás, amikor a théta térből, a legmagasabb, legtisztább szellemi síkról, az úgynevezett Mindenség Teremtőjének síkjáról hozunk le pozitív “programokat” és ültetjük el a tudatalattiban. Mindezt a théta állapot teszi lehetővé, mely megnyílik és hozzáférhetővé válik. Ez egy csodálatos, méymeditatív utazás, melynek végére minden nehézéség, félelem eltűnik, és helyén a harmónia és a bölcsesség marad.

A gyógyulás érzelmi síkon történik meg, ami boldog, békés, kiegyensúlyozott és szeretetteljes élmény mindenki számára.

A ThetaHealing egy kivételes energiagyógyászati eljárás, melyóriási lehetőség a gyógyulásra, önfejlesztésre, önismeretre egyaránt.

A ThetaHealing® hivatalos weboldala:

www.thetahealing.com

ThetaHealing konzultáció 10.000 Ft/órat

Engedd, hogy olyan mélyre ássunk, ahol megleled önmagadban a végtelen harmónia elfeledett állapotát, amit többé lehetetlen elfelejteni.